Kaip nustatyti žiedo dydį?

Įsigyti žiedą parduotuvėje yra paprasta, nes visus patikusius žiedus galima pasimatuoti ir išssirinkti sau tinkamiausią dydį. Tačiau kaip tinkamai pasirinkti ir neapsirikti perkant žiedą internetinėje parduotuvėje? Žiedo dydį galima lengvai nustatyti keliais būdais.

Pats paprasčiausias, greičiausias ir patikimiausias būdas yra išsimatuoti jau nešiojamo žiedo dydį. Pridėkite liniuotę prie žiedo ir išmatuokite jo skersmenį (vidinį diametrą). Atitinkama jo reikšmė atitinka žiedo dydį. Internetinėje parduotuvėje www.brili-brili.com prie kiekvieno žiedo yra pridedama žiedų dydžių lentelė. Pvz.: https://brili-brili.com/prod/ziedas-moterims-xp-party/

Žiedų dydžiai pateikiami lentelėje:

Žiedo vidinis diametras mmŽiedo dydis
16,516,5
17,417 1/4
18,118
18,618,5

Jei šalia neturite nešiojamo žiedo, galite pasinaudoti kitu paprastu žiedo dydžio išmatavimo būdu. Jums reikės išmatuoti piršto, ant kurio norėsite dėvėti žiedą, skersmenį. Tai padaryti galima iškirpus popierinę juostelę ir ją apviniojus aplink pirštą. Pažymėjus juostelių susijungimo vietą, nukirpkite juostę ties susijungimo vieta ir išmatuokite lapelio ilgį mm. Ši reikšmė atitinka žiedo dydį:

Žiedo apskritimo ilgis mmŽiedo dydis
51,916,5
54,417 1/4
5718
58,918,5

Brili-Brili žiedus galite peržiūrėti paspaudę šią nuorodą: https://brili-brili.com/kat/ziedai/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart